kosaram
Egy egy 0201

Tésztanyújtó - tésztavágó gép - 3 féle fejjel

A mindenirányú nyújtást úgy lehet megoldani, hogy az egyszer áthajtott tésztát 2-3-ba hajtjuk, 90 fokkal elfordítjuk, és így engedjük át újra a nyújtógépen. Ezt a műveletet 3-szor megismételve, elkezdhetjük csökkenteni a vastagságot, és most már hajtogatás nélkül engedjük át az egyre kisebbre állított gépen a tésztát 3-4-szer.

Széles tésztát, rétes tésztát, szélesmetéltet, cérnametéltet tudsz vele pillanatok alatt készíteni. Mindig annyit készíts belőle, amennyit elfogyaszt a család, így mindig friss tészta kerül az asztalra, de ami megmarad, le lehet fagyasztani, és meg is lehet szárítani.
Szállítási díjak
ÚJ PostaPontra előrefizetéssel: 1290 Ft
Futárral, banki előreutalással: 1390 Ft
Futárral, online kártyás fizetéssel: 1390 Ft
Utánvéttel, futárnál fizetéssel: 1890 Ft
Egyszeri szállítási díjat számítunk fel, több termék rendelése esetén is.
17 990Ft
Garantált minőség
Pénzvisszafizetési garancia
Raktáron
Használati útmutató
Tésztanyújtó - tésztavágó gép - 3 féle fejjel
Kézi tésztakészítő gép - Házitészta egyszerűen, gyorsan
A házitészta összehasonlíthatatlanul finomabb, mint az ipari száraztészta.

További előnye, hogy garantáltan nem kerül bele káros anyag, tartósítószer, és az ára is kedvezőbb. A piacokon ma is kapni pl. házi levestésztát, amelyet általában idősebb asszonyok készítenek otthon. A klasszikus nyújtás gyúródeszkán nyújtófával kör alakra történt, így minden irányban nyújtódott a tészta. Ez a módszer azonban idő- és munkaigényes volt. Ezzel a tésztakészítő-géppel mindez nem nagy munka, a tészta pillanatok alatt kinyújtható.
A mindenirányú nyújtást úgy lehet megoldani, hogy az egyszer áthajtott tésztát 2-3-ba hajtjuk, 90 fokkal elfordítjuk, és így engedjük át újra a nyújtógépen. Ezt a műveletet 3-szor megismételve, elkezdhetjük csökkenteni a vastagságot, és most már hajtogatás nélkül engedjük át az egyre kisebbre állított gépen a tésztát 3-4-szer.

Széles tésztát, rétes tésztát, szélesmetéltet, cérnametéltet tudsz vele pillanatok alatt készíteni. Mindig annyit készíts belőle, amennyit elfogyaszt a család, így mindig friss tészta kerül az asztalra, de ami megmarad, le lehet fagyasztani, és meg is lehet szárítani.
A házitészta klasszikus receptje: 1 kg liszt + 10 tojás összegyúrva. Az otthoni tésztagyártáshoz a rétesliszt használata javasolt, legalább fele arányban, de akár 100%-ban is. Ez a lisztfajta sikérben gazdagabb, mint a finomliszt, szemcsemérete durvább, így a tészta jól nyújtható, nem ragadós, főzéskor nem "mászkos".
Napelem rendszerek
További változatok
  • Házi tésztaszaggató, nyújtó gép - több metélt + ravioli
    19 990Ft
    21 990Ft (-9%)
Vélemények
A termék átlagos értékelése